Thu. Dec 7, 2023
ћирилица /latinica

Medicinska sestra Milanka Lubura ispraćena u penziju

Izvor: Filter

U Bolnici “Srbija” danas je ispraćena u penziju medicinska sestra Milanka Lubura i to nakon 30 godina rada u ovoj ustanovi, na Odsjeku intenzivne njege.

“Naša Milanka bila je mnogo posvećena svom poslu, od prvog do poslednjeg dana radila je u intenzivnoj njezi i do juče je radila u smjeni. Zahvaljujem joj se na svom trudu koji je dala proteklih godina za našu bolnicu i želim joj puno sreće i da uživa u penzionerskim danima”, poručila je Borjana Petrović glavna sestra Bolnice.

“Proteklih 30 godina, cijeli svoj radni vijek, radila sam u intenzivnoj njezi. Na ovom Odsjeku uvijek je bilo teških i lijepih trenutaka, a takav je i sam rad u bolnici”, rekla je Lubura.

“Sestra Milanka provela je svoj radni vijek na jednom od najtežih Odsjeka u bolnici, na intenzivnoj njezi. Zahvaljujemo joj se na svim lijepim trenucima naše saradnje, trudu, radu, požrtvovanosti i doprinosu našem kolektivu. Želim joj da dugo uživa u zasluženoj penziji”, poručio je Dragan Škrba, pomoćnik direktora za nemedicinske poslove.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com