Mon. Jul 22, 2024
ћирилица /latinica

“I ti odlučuješ”- otvoren novi poziv za 2024. godinu

Izvor: Filter

I ove godine Opština Istočno Novo Sarajevo pokrenula je inicijativu pod nazivom “I ti odlučuješ”, putem koje žele omogućiti građanima da daju svoje prijedloge i sugestije za radove u ovoj opštini.

Građani će svojim predlozima i sugestijama za planiranje radova u ovoj opštini učestvovati u planiranju raspodjele budžetskih sredstava za 2024. godinu i realizaciji projekata koji su neophodni za razvoj ove lokalne zajednice.

“Rasvjeta, kanalizacija, uređenje i/ili sanacija saobraćajnica, ozelenjavanje, izgradnja igrališta, parkova, postavljanje mobilijara ili drugi konkretni infrastrukturni projekti koji mogu doprinijeti kvalitetu života u naselju u kojem živite su dobrodošli i rado ćemo ih čuti”, poručili su iz opštine Istočno Novo Sarajevo.

Prijedloge dostaviti na Protokol opštine ili putem pošte najkasnije do 20. oktobra 2023. godine do 15.00 časova, sa naznakom „Kabinet načelnika – I ti odlučuješ!”

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com