Fri. Dec 8, 2023
ћирилица /latinica

Doktori Aleksić, Maksić i Kovač u oktobru u Bolnici “Srbija”

Izvor: Filter

Iz Bolnice “Srbija” podsjećaju da se nastavlja saradnja ove ustanove sa doktorima Aleksićem, Maksićem i Kovačem, koji će u oktobru obavljati zakazane operacije.

“Bolnica sarađuje sa najpriznatijim i najvećim stručnjacima iz oblasti urologije, vaskularne hirurgije i oftalmologije, koji kontinuirano obavljaju komplikovane operativne zahvate. Njihov angažman znači da naši pacijenti zbog komplikovanijih operacija ne moraju odlaziti i u druge ustanove”, saopšteno je iz Bolnice “Srbija”.

Doktor Predrag Aleksić operativne zahvate u Bolnici “Srbija” obavljaće 20. i 21. oktobra, dr Milanko Maksić 23. oktobra, a dr Bojan Kovač 21. oktobra.

Saradnja sa prof. dr Predragom Aleksićem, specijalistom urologije, supspecijalistom onkologije ostvarena je ove godine i već je u Istočnom Sarajevu urađeno više komplikovanih operativnih zahvata iz oblasti urologije.

Iz Bolnice podsjećaju da se zakazivanje operacija vrši nakon obavljenog pregleda specijalista urologije u Bolnici “Srbija” dr Slaviše Pejića i dr Gorana Todorovića.

Dr Milanko Maksić u Bolnici “Srbija” operativne zahvate iz oblasti vaskularne hirurgije obavlja već pet godina, a operacije se zakazuju nakon pregleda vaskularnog hirurga dr Mira Stojanovića.

Dr Bojan Kovač, specijalista oftalmologije u Bolnici ordinira već pet godina i obavlja komplikovane operacije mrene, koje se zakazuju nakon pregleda oftalmologa.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com