Sat. Jul 13, 2024
ћирилица /latinica

Juče u Istočnom Sarajevu prijavljena dva požara

Izvor: Filter

U toku protekla 24 časa na području Policijske uprave Istočno Sarajevo evidentirana su dva krivična djela, javni red i mir narušen je jednom i nije se dogodila nijedna saobraćajna nezoda.

Policijskoj stanici Trnovo juče je prijavljeno da u ulici Nikolaja Velimirovića gore dva pomoćna objekta-šupe, privatnog vlasništva.

Vatrogasna jedinica Trnovo je lokalizovala požar, a policijski službenici u prisustvu sudskog vještaka izvršili su uviđaj.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i u toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Paljevina“.

Istog dana, Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo prijavljeno je da gori ugostiteljski objekat u ulici Stefana Nemanje u Istočnom Novom Sarajevu.

Kako se navodi u saopštenju, policijski službenici izašli su na lice mjesta, a pripadnici Vatrogasne jedinice Istočno Sarajevo lokalizovali su požar.

Izvršen je uviđaj na licu mjesta u prisustvu sudskog vještaka, a o svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

U toku je rad na utvrđivanju činjenica i prikupljanju dokaza.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com