Tue. Jul 16, 2024
ћирилица /latinica

Takmičari džiu džicu kluba “Slavija” spremni za Balkansko prvenstvo

Izvor: Filter

Od 15. do 17. septembra takmičari džiu džicu kluba “Slavija” nastupiće na 18. prvenstvu Balkana koje se ove godine održava u Podgorici.

Ovo je otvoreno prvenstvo Balkana za sve uzraste, na kome će učestvovati čak 1 270 takmičara iz 24 države. Za kategorije kadeta, juniora i seniora ovo je i JJIF ranking turnir.

“Slaviju” će predstavljari 18 takmičara koji će nastupiti u sklopu reprezentacije Republike Srpske, koja broji čak 90 takmičara.

U Podgorici će “Slaviju” predstavljati Mitrović Vuk, Nišić Teodora, Ikonić Dimitrije, Ilić Aleksej, Babalj Danijel, Nišić Uroš, Macan Danica, Ristić Katarina, Mitrić Katarina, Ždrale Anja, Rajak Nina, Baljak Nataša, Babalj Stefan, Petrović Kristijan, Gojmerac Iris, Kvrgić Veljko, Šantić Filip i Antunović Milan.

Dugogodišnji takmičar “Slavije” i jedan od trenera, Bujak Davor, će takođe učestvovati na Balkanskom prvenstvu, ali pod zastavom Srbije za koju nastupa od početka ove godine.

Klub je delegirao i dvoje trenera, koji će biti u reprezenetaciji Republike Srpske, a to su Đukelić Aleksandar i Banjanin Mia.

Za suđenje na predstojećem prvenstvu zaduženi su Blažić Danijel koji je nosilac kontinentalne (Evropske) licence i Matić Lazar nosilac nacionalne A licence. Matić će na ovom prvenstvu polagati za kontinentalnog sudiju.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com