Tue. Jul 16, 2024
ћирилица /латиница

Такмичари џиу џицу клуба “Славија” спремни за Балканско првенство

Извор: Филтер

Од 15. до 17. септембра такмичари џиу џицу клуба “Славија” наступиће на 18. првенству Балкана које се ове године одржава у Подгорици.

Ово је отворено првенство Балкана за све узрасте, на коме ће учествовати чак 1 270 такмичара из 24 државе. За категорије кадета, јуниора и сениора ово је и ЈЈИФ ранкинг турнир.

“Славију” ће представљари 18 такмичара који ће наступити у склопу репрезентације Републике Српске, која броји чак 90 такмичара.

У Подгорици ће “Славију” представљати Митровић Вук, Нишић Теодора, Иконић Димитрије, Илић Алексеј, Бабаљ Данијел, Нишић Урош, Мацан Даница, Ристић Kатарина, Митрић Kатарина, Ждрале Ања, Рајак Нина, Баљак Наташа, Бабаљ Стефан, Петровић Kристијан, Гојмерац Ирис, Kвргић Вељко, Шантић Филип и Антуновић Милан.

Дугогодишњи такмичар “Славије” и један од тренера, Бујак Давор, ће такође учествовати на Балканском првенству, али под заставом Србије за коју наступа од почетка ове године.

Kлуб је делегирао и двоје тренера, који ће бити у репрезенетацији Републике Српске, а то су Ђукелић Александар и Бањанин Миа.

За суђење на предстојећем првенству задужени су Блажић Данијел који је носилац континенталне (Европске) лиценце и Матић Лазар носилац националне А лиценце. Матић ће на овом првенству полагати за континенталног судију.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com