Mon. Oct 2, 2023
ћирилица /latinica

Poziv privrednicima zaintersovanim za saradnju sa austrijskim firmama

Izvor: Srna

Gradska uprava Istočno Sarajevo pozvala je privrednike sa područja grada zainteresovanim za uspostavljanje poslovne saradnje sa austrijskim firmama da se do nedjelje, 17. septembra, prijave za projekat koji podrazumijeva povezivanje poslovnih ljudi iz Republike Srpske i Austrije.

Poziv je upućen privrednicima sa područja Istočnog Sarajeva zaintersovanim za saradnju sa austrijskim firmama s ciljem sklapanja partnerskog odnosa u oblastima uvoza, izvoza, zastupništva i zajedničkog ulaganja.

Prijave se dostavljaju na mejl pr@rep-srpska.at, a krajnji rok za prijavu je nedjelja, 17. septembar, navedeno je u saopštenju Gradske uprave.

Pripremna obuka odabranih preduzeća biće organizovana u prostorijama Gradske uprave u dvije faze.

Modul jedan – obuka iz oblasti “Međunarodni brend marketing, strateško planiranje i upravljanje rizicima” biće održan 18. i 19. septembra od 9.00 do 17.00 časova.

Modul dva – obuka iz oblasti “Poslovna komunikacija i pregovaranje u kontekstu međunarodne saradnje” biće održan od 25. do 27. septembra. Ovaj modul se održava u onlajn formaty.

Faza dva obuke obuhvata organizovano studijsko putovanje u Austriju od 6. do 9. novembra tokom kojeg će za sve učesnike programa biti organizovani poslovni sektorski susreti sa tamošnjim privrednicima, što ujedno predstavlja i mogućnost za predstavljanje proizvoda austrijskom tržištu.

Po završetku programa, učesnici će dobiti sertifikat iz oblasti međunarodne trgovine i marketinga koji ima karakter javne isprave i važi u cijeloj EU.

Troškove poslovnih susreta, održavanja obuke, boravka u Austriji, organizacije poslovnih susreta, prevodilaca i prevoza najvećim dijelom snose organizatori.

Učesnici plaćaju kotizaciju u iznosu od 400 KM plus PDV, a plaćanje se vrši nakon prijave.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com