Mon. Jul 15, 2024
ћирилица /латиница

Позив привредницима заинтерсованим за сарадњу са аустријским фирмама

Извор: Срна

Градска управа Источно Сарајево позвала је привреднике са подручја града заинтересованим за успостављање пословне сарадње са аустријским фирмама да се до недјеље, 17. септембра, пријаве за пројекат који подразумијева повезивање пословних људи из Републике Српске и Аустрије.

Позив је упућен привредницима са подручја Источног Сарајева заинтерсованим за сарадњу са аустријским фирмама с циљем склапања партнерског односа у областима увоза, извоза, заступништва и заједничког улагања.

Пријаве се достављају на мејл pr@rep-srpska.at, а крајњи рок за пријаву је недјеља, 17. септембар, наведено је у саопштењу Градске управе.

Припремна обука одабраних предузећа биће организована у просторијама Градске управе у двије фазе.

Модул један – обука из области “Међународни бренд маркетинг, стратешко планирање и управљање ризицима” биће одржан 18. и 19. септембра од 9.00 до 17.00 часова.

Модул два – обука из области “Пословна комуникација и преговарање у контексту међународне сарадње” биће одржан од 25. до 27. септембра. Овај модул се одржава у онлајн форматy.

Фаза два обуке обухвата организовано студијско путовање у Аустрију од 6. до 9. новембра током којег ће за све учеснике програма бити организовани пословни секторски сусрети са тамошњим привредницима, што уједно представља и могућност за представљање производа аустријском тржишту.

По завршетку програма, учесници ће добити сертификат из области међународне трговине и маркетинга који има карактер јавне исправе и важи у цијелој ЕУ.

Трошкове пословних сусрета, одржавања обуке, боравка у Аустрији, организације пословних сусрета, преводилаца и превоза највећим дијелом сносе организатори.

Учесници плаћају котизацију у износу од 400 KМ плус ПДВ, а плаћање се врши након пријаве.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com