Mon. Jul 22, 2024
ћирилица /latinica

OO DEMOS Sokolac počeo sa uređenjem Doma zdravlja “Dr Ljubomir Ćeranić”

Foto: DEMOS Sokolac

Izvor: Filter

OO DEMOS Sokolac počeo je sa realizacijom projekta uređenja spoljašnjeg prostora oko Doma zdravlja „Dr Ljubomir Ćeranić“, kao i uređenje izgleda zgrade Hitne pomoći.


Radovi su počeli 8. septembra, a planirano je postavljanje ivičnjaka, staze za kretanje pješaka i da se asfaltira cjelokupan prostor oko zgrade Doma zdravlja.

Foto: DEMOS Sokolac

Za vikend je planirano sređivanje unutrašnjeg i spoljašnjeg izgleda zgrade Hitne pomoći, u čemu će zajedno sa radnicima Doma zdravlja učestvovati članovi i simpatizeri OO DEMOS Sokolac.


“Stvarne potrebe naših sugrađana nama su na prvom mjestu i svakodnevno ulažemo maksimalne napore da, u uslovima ograničenih mogućnosti i sredstava, te potrebe prepoznamo i ispunimo. Rukovodstvo OO DEMOS Sokolac uvijek stavlja opšte interese našeg naroda iznad ličnih interesa i iz tih razloga iniciramo i finansiramo aktivnosti orijentisane ka opštoj dobrobiti građana”, rekli su iz ovog Opštinskog odbora.

Foto: DEMOS Sokolac

Prilaz i prostor oko zgrade Doma zdravlja asfaltiran je prvi put prije više od 50 godina, zbog čega iz OO DEMOS-a Sokolac kažu da je prioritet ovaj projekat.

Foto: DEMOS Sokolac

Oni ističu da je uređenje staza, ivičnjaka i prostora oko zgrade Doma zdravlja posebno važno jer omogućava svim građanima lakši i bezbjedniji pristup primarnoj zdravstvenoj zaštiti, a prije svega osobama koje imaju poteškoće u kretanju.

Nakon završetka radova, doktori i medicinsko osoblje Doma zdravlja “Dr Ljubomir Ćeranić” imaće bolje uslove za obavljanje svog posla, a sugrađani bolje uslove za zdravstvene preglede i liječenje.

Foto: DEMOS Sokolac


“Uprkos svim teškoćama OO DEMOS Sokolac će nastaviti sa sprovođenjem socijalno odgovorne politike, ulaganjima u aktivnosti od krucijalnog značaja, i projekte koji unapređuju kvalitet svih segmenata života u Sokocu”, poručili su iz OO DEMOS Sokolac.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com