Fri. Jul 12, 2024
ћирилица /latinica

“Mi smo uvek Srbija, zapamtite to, s kojim god timom da odemo”

Foto: FIBA

Izvor: Filter

Nakon fenomenalne utakmice polufinala Svjetskog prvenstva u košarci, u kojoj je Srbija pobijedila Kanadu rezultatom 95:86, igrači nisu mogli da sakriju emocije.

U prvoj izjavi po ulasku u finale, Aleksa Avramović kroz suze je posvetio i ovu pobjedu Boriši Simaniću, saigraču koji je ostao bez bubrega na Svetskom prvenstvu.

“Opet nam je poslao poruku, opet smo znali koliko je ovo fanatastična ekipa, imaju ol star igrače, dolaze iz Kanade, pokazali smo šta je borba za Borišu, za naše prijatelje, kumove, drugove, braću, sestre, ovo smo pokazali danas”, rekao je on posle meča za “Sport klub”.

Dodao je da niko nije umoran, da su i posljednji atom snage dali za ovu pobjedu.

“Mi smo uvek Srbija, zapamtite, sa kojim god timom da odemo, mi smo Srbija, kakav god tima da ode, to je 12 najboljih u ovom trenutku, koje je trener selektirao. Ovo je najbolje što imamo, žao nam je onih koji nisu došli i za naraštaje koji će doći i za one koji dolaze posle njih… Izvinite, previše sam srećan, volimo vas sve, individualno i timski, borimo se za vas i ostala nam je još jedna, hvala vam puno”, rekao je Avramović.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com