Mon. Jul 15, 2024
ћирилица /латиница

“Ми смо увек Србија, запамтите то, с којим год тимом да одемо”

Фото: FIBA

Извор: Филтер

Након феноменалне утакмице полуфинала Свјетског првенства у кошарци, у којој је Србија побиједила Канаду резултатом 95:86, играчи нису могли да сакрију емоције.

У првој изјави по уласку у финале, Алекса Аврамовић кроз сузе је посветио и ову побједу Бориши Симанићу, саиграчу који је остао без бубрега на Светском првенству.

“Опет нам је послао поруку, опет смо знали колико је ово фанатастична екипа, имају ол стар играче, долазе из Kанаде, показали смо шта је борба за Боришу, за наше пријатеље, кумове, другове, браћу, сестре, ово смо показали данас”, рекао је он после меча за “Спорт клуб”.

Додао је да нико није уморан, да су и посљедњи атом снаге дали за ову побједу.

“Ми смо увек Србија, запамтите, са којим год тимом да одемо, ми смо Србија, какав год тима да оде, то је 12 најбољих у овом тренутку, које је тренер селектирао. Ово је најбоље што имамо, жао нам је оних који нису дошли и за нараштаје који ће доћи и за оне који долазе после њих… Извините, превише сам срећан, волимо вас све, индивидуално и тимски, боримо се за вас и остала нам је још једна, хвала вам пуно”, рекао је Аврамовић.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com