Tue. Jul 16, 2024
ћирилица /latinica

Donacija Specijalnoj bolnici za psihijatriju i Zavodu za forenziku na Sokocu

Foto: Info centar Sokolac

Izvor: Info centar Sokolac

Opštinska organizacija Crvenog krsta Sokolac uručila je danas JZU Specijalnoj bolnici za psihijatriju Sokolac i JZU Zavodu za forenzičku psihijatriju donaciju u vidu odjeće i higijenskih paketa za potrebe pacijenata ovih ustanova.

Sekretar sokolačkog Crvenog krsta Draženko Vukojičić je istakao da se ovaj vid saradnje odvija sa republičkim Crvenom krstom, društvom Crvenog križa BiH, kao i gradskom organizacijom te posebno istakao rad voloneta naše opštinske organizacije. Kada je riječ o saradnji sa bolnicama kojima je pomoć uručena, on je istakao odličnu saradnju te zahvalio direktorima koji podržavaju i pomažu njihove akcije i rad.


Direktori ustanova JZU Specijalne bolnici za psihijatriju Sokolac Dragan Bulajić kao i direktor JZU Zavoda za forenzičku psihijatriju Đorđe Radić, zahvalili su Crvenom krstu na donaciji kao i saradnji koja će biti nastavljena i u narednom periodu.©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com