Mon. Jul 15, 2024
ћирилица /latinica

Dodik poručio da je napad na povratnika neprihvatljivo ponašanje koje se neće tolerisati u Srpskoj

Foto: Srna

Izvor: Filter

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik najoštrije je osudio napad koji se desio u naselju Kamenica, grad Zvornik, naglasivši da je Republika Srpska sigurno društvo za svakog njenog građanina.

On je pozvao nadležne da procesuiraju odgovorne i time pošalju poruku da se nasilje u Republici Srpskoj neće tolerisati.

“Takvo ponašanje u Republici Srpskoj je neprihvatljivo od bilo kog pojedinca i zbog toga očekujem da naša policija, kao što je to i do sada radila, iskoristi sve svoje resurse da se ovakvi ekscesi ne događaju”, poručio je Dodik u izjavi za Srnu.

Podsjećamo, policijski službenici PS Zvornik 3. septembra uhapsili su B.J. i B.O. iz Zvornika, nakon prijave da su u mjestu Gornja Kamenica napali S.S koji je zadobio tjelesne povrede.

“O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini pod čijim nadzorom se preduzimaju dalje mjere i radnje na dokumentovanju događaja”, saopšteno je iz PU Zvornik.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com