Sun. Sep 24, 2023
ћирилица /latinica

U Ozrenskoj ulici pronađeni zasadi marihuane

Izvor: Filter

Policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo, Odjeljenje za organizovani kriminalitet i droge, postupajući po akciji „Plantaža 2023“  pronašli su dva zasada indijske konoplje, u Ozrenskoj ulici u Istočnom Novom Sarajevu.

Zasadi su pronađeni u dvorištu porodičnih kuća koje koriste lica E.M. državljanin Republike Srbije  i R.V. iz Istočnog Novog Sarajeva. Iz PU Istočno Sarajevo saopšteno je da su oni uhapšeni.

Ukupno je pronađeno 20 stabljika indijske konoplje različite visine.

U toku je dokumentovanje predmeta nakon čega će protiv osumnjičenih tužilaštvu biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

“Policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo nastaviće i u narednom periodu sprovoditi kontinuirane planske aktivnosti u cilju suzbijanja i otkrivanja svih oblika protivpravih radnji koje se odnose na nabavljanje, stavljanje u promet i konzumiranje opojnih droga”, navodi se u saopštenju iz PU Istočno Sarajevo.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com