Tue. Jul 16, 2024
ћирилица /latinica

Na Palama ukradeni paketi cigara i pazar

Izvor: Filter

U toku protekla 24 časa na području Policijske uprave Istočno Sarajevo evidentirano je pet krivičnih djela, javni red i mir narušen je dva puta a dogodile su se tri saobraćajne nezgode.


Policijskoj stanici Pale, 29. avgusta oko 04.40 časova prijavljeno je da su iz trgovinske radnje u ulici Srpskih ratnika, otuđeni paketi različitih vrsta cigareta i pazar u iznosu oko 130 KM.

Policijski službenici izvršili su uviđaj na licu mjesta i u toku je rad na rasvjetljavanju i pronalasku izvršioca krivičnog djela teška krađa.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Policijskoj stanici Istočna Ilidža, istog dana, oko 10.00 časova prijavljeno je lice T.W. iz Kine, koje je iznajmilo iz rent-a-kar firme, u ulici Srđana Kneževića, dva putnička automobila „Pasat A8“ i „Seat Leon“ te ista nije vratio u dogovorenom vremenskom periodu.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i u toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela utaja.


Kako se navodi u saopštenju, policijski službenici Policijske stanice Sokolac, lišili su slobode lice inicijala H.S. iz Sokoca, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Lice se sumnjiči da je 29. avgusta, oko 11.50 časova onemogućilo vršenje službene radnje Republičkih šumarskih inspektora.

Nakon dokumentovanja predmeta, protiv H.S. Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com