Sun. Sep 24, 2023
ћирилица /latinica

Izvještaj zbog krađe struje i sprečavanja inspektora da izvrši kontrola

Izvor: Srna

Protiv lica čiji su inicijali G.S. biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu krađa nakon što je radnik “Elektrodistribucije” Pale Policijskoj stanici Rogatica prijavio krađu električne energije.

Radnik A.D. krađu je prijavio juče prilikom kontrole mjernih mjesta u mjestu Mesići u opštini Rogatica. Utvrđeno je da je lice G.S. izvršilo krađu električne energije, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

“O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i izvršen je uviđaj”, navodi se u saopštenju i dodaje da je u toku dokumentovanje predmeta.

Policijskoj stanici Rogatica juče je prijavljeno i da je u mjestu Pješevica u opštini Rogatica inspektor rada Republičke uprave za inspekcijske poslove spriječena u vršenju kontrole preduzeća za preradu drveta od vlasnika čiji su inicijali LJ.R.

U toku je dokumentovanje predmeta, nakon čega će Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo protiv LJ.R. biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

U toku protekla 24 časa na području u nadležnosti Policijske uprave Istočno Sarajevo evidentirano je pet krivičnih djela, javni red i mir narušen je jednom i dogodila se jedna saobraćajna nezgoda.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com