Mon. Oct 2, 2023
ћирилица /latinica

Gradsku kuću na Palama gradiće opština i grad

Foto: Opština Pale

Izvor: Filter

Na Palama je održan sastanak opštinskog i rukovodstva Grada Istočno Sarajevo, sa koga je poručeno da će opština i grad zajednički graditi Gradsku kuću na Palama. Planirano je da u Gradskoj kući na Palama bude smještena Turistička organizacija Grada Istočno Sarajevo, Gradska radio-televizija, kao i određene službe Gradske uprave.

Foto: Opština Pale

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić je naveo da će se sporazum o zajedničkom učešću u finansiranju uzgradnje naći na dnevnom redu Skupštine grada Istočno Sarajevo i Skupštine opštine Pale u septembru.

„Nakon potrebnih procedura, počeće realizacija ovog projekta, a očekujemo da će na proljeće sljedeće godine biti izabran izvođač radova na izgradnji ovog objekta“, poručio je Ćosić.

Foto: Opština Pale

On je dodao da realizacijom ovog projekta, gradsko rukovodstvo pokazuje da se specifičnost Istočnog Sarajeva u smislu nepotpune urbane povezanosti, može nadoknaditi time što će se obezbijediti institucionalna prisutnost u gradskim opštinama.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com