Fri. Sep 29, 2023
ћирилица /latinica

Javni poziv za prijave na Sajam zdrave hrane

Izvor: Srna

Opština Istočno Novo Sarajevo, u saradnji sa Poljoprivrednim klasterom Sarajevo-Romanija-Podrinje /SRP/, organizuje, u okviru manifestacije “Ljeto u Istočnom Novom Sarajevu 2023”, drugi Sajam zdrave hrane, domaćih i unikatnih proizvoda i rukotvorina, koji će biti održan 18. i 19. avgusta na Trgu Republike Srbije.

U saopštenju opštine Istočno Novo Sarajevo istaknuto je da je na Sajmu planirano predstavljanje udruženja, te preduzetnika iz cijele Republike Srpske koji u ponudi imaju domaće proizvode, unikatne radove i rukotvorine i žele da ih predstave građanima Istočnog Sarajeva i okoline.

Svim izlagačima biće obezbijeđeni stolovi u štandovima namijenjenim za sajamsko izlaganje i učešće je besplatno, a za sve izlagače udaljene više od 150 kilometara od Istočnog Novog Sarajeva biće obezbijeđen smještaj za 18. avgust.

Opština Istočno Novo Sarajevo pozvala je sve zainteresovane da se prijave putem elektronske pošte, a detalji u vezi sa prijavama objavljeni su na internet stranici ove lokalne zajednice.

Prijave je moguće slati do 1. avgusta do 15.00 časova, a svi prijavljeni izlagači će do 10. avgusta dobiti tačne instrukcije o postavljanju proizvoda, kao i ostale značajne detalje.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com