Mon. Jul 15, 2024
ћирилица /latinica

U Srpskoj pokrenuto onlajn psihološko savjetovalište

Izvor: RTRS

Zbog važnosti mentalnog zdravlja i sve većih izazova današnjice Fondacija za porodicu u partnerskoj saradnji sa Društvom psihologa Republike Srpske je pokrenula onlajn psihološko savjetovalište.

Savjetovalište je dostupno na adresi https://psychocare.live/home i nudi dvije vrste usluga i to psihološko savjetovanje i psihoterapiju koji se pružaju u formatu jedan na jedan ili u formi grupnih radionica.

Preko 20 stručnih psihologa sa svim potrebnim licencama, obrazovanjem i iskustvom nudi svoje usluge za podršku i prevazilaženje brojnih situacija bilo porodici kao zajednici bilo pojedinačnim njenim članovima, parovima, pojedincima. Svaki psiholog nudi i besplatne sesije na sedmičnom nivou.

Usluge se pružaju online i dostupne su svim starosnim dobima i svim građanima. Osim usluga specifičnih za potrebe porodice poput sistemskog porodičnog savjetovanja, tretmana problema sa koncentracijom i učenjem, vršnjačkim nasiljem, podrške trudnicama, pedijatrijske psihologije koje provode posebno školovani psiholozi, na platformi su dostupne i druge specijalizovane usluge poput savjetovanje za djecu, adolescenate i tinejdžere, podrška onkološkim bolesnicima, kognitivno-bihevioralna terapija, ACT terapija, CFT terapija i drugo.

Tehnologije koje su korišćene u izradi ove platforme su usklađene sa najvišim standardima zaštite privatnosti koje postavlja regulativa Evropske unije te su anonimnost i privatnost garantovani.

Zahvaljujući saradnji sa partnerima iz privrede, omogućili smo kartično plaćanje usluga sa najsigurnijim sistemom naplate.

Zakazivanje potrebne usluge sa izabranim psihologom se vrši na jednostavan nači a kako bismo olakšali upotrebu platforme pripremili smo kratak video o tome kako se otvara besplatan nalog: https://youtu.be/ijJkUqgrR2Q.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com