Mon. Jul 15, 2024
ћирилица /латиница

У Српској покренуто онлајн психолошко савјетовалиште

Извор: РТРС

Због важности менталног здравља и све већих изазова данашњице Фондација за породицу у партнерској сарадњи са Друштвом психолога Републике Српске је покренула онлајн психолошко савјетовалиште.

Савјетовалиштe је доступно на адреси https://psychocare.live/home и нуди двије врсте услуга и то психолошко савјетовање и психотерапију који се пружају у формату један на један или у форми групних радионица.

Преко 20 стручних психолога са свим потребним лиценцама, образовањем и искуством нуди своје услуге за подршку и превазилажење бројних ситуација било породици као заједници било појединачним њеним члановима, паровима, појединцима. Сваки психолог нуди и бесплатне сесије на седмичном нивоу.

Услуге се пружају online и доступне су свим старосним добима и свим грађанима. Осим услуга специфичних за потребе породице попут системског породичног савјетовања, третмана проблема са концентрацијом и учењем, вршњачким насиљем, подршке трудницама, педијатријске психологије које проводе посебно школовани психолози, на платформи су доступне и друге специјализоване услуге попут савјетовање за дјецу, адолесценате и тинејџере, подршка онколошким болесницима, когнитивно-бихевиорална терапија, АЦТ терапија, ЦФТ терапија и друго.

Технологије које су коришћене у изради ове платформе су усклађене са највишим стандардима заштите приватности које поставља регулатива Европске уније те су анонимност и приватност гарантовани.

Захваљујући сарадњи са партнерима из привреде, омогућили смо картично плаћање услуга са најсигурнијим системом наплате.

Заказивање потребне услуге са изабраним психологом се врши на једноставан начи а како бисмо олакшали употребу платформе припремили смо кратак видео о томе како се отвара бесплатан налог: https://youtu.be/ijJkUqgrR2Q.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com