Mon. May 27, 2024
ћирилица /latinica

U petak počinje festival “Nektar OK fest”

Izvor: Srna

Muzički festival “Nektar OK fest”, na kojem će nastupiti veliki broj poznatih muzičkih imena poput Džibonija, Darka Rundeka i Konstrakte, počeće u petak, 14. jula, na Tjentištu.

Kamp na lijevoj obali Sutjeske danas je otvorio vrata za kampere, a festival će početi u petak i trajaće do nedjelje, 16. jula.

Na festivalu će na više bina nastupiti veliki broj poznatih muzičkih imena sa prostora bivše Jugoslavije među kojim su: Dr Nele Karajlić, “Elemental”, “Bombaj štampa”, “Deca loših muzičara”, “Bit flit”/, “Obojeni program”, “Zoster”, Mile Kekin i “Brkovi”.

Organizatori su najavili da će festivalski paket za “OK kamp” biti dostupan i na recepciji ovog kampa tokom svih dana festivala, kao i ulaznice za program na glavnoj festivalskoj bini. Prevoz iz Foče do Tjentišta biće organizovan za sva tri dana festivala, najavljeno je iz opštinske Turističke organizacije.

Polazak autobusa je u 18.30 časova ispred Centra za kulturu i informisanje, a povratak poslije muzičkog programa u 2.00 časa poslije ponoći.

Cijena paketa u koji su uključeni povratna karta i dnevna ulaznica je 20 KM. Iz Turističke organizacije Foča su napomenuli da, ukoliko su posjetioci ranije obezbijedili narukvice za sva tri dana festivala ili pojedinačne ulaznice, plaćaju samo povratnu kartu od 10 KM.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com