Thu. Sep 28, 2023
ћирилица /latinica

ŠS “Prvi sportski koraci” iz Pala od ponedeljka organizuje školu plivanja za mališane

Izvor: Srna

Škola sporta “Prvi sportski koraci” iz Pala organizuje petodnevnu školu plivanja namijenjenu djeci uzrasta od šest do 15 godina sa područja grada Istočno Sarajeva, koja će biti održana na olimpijskom bazenu “Otoka” u Sarajevu.

Organizator i instruktor plivanja Vladan Koroman rekao je da će prva grupa krenuti u ponedjeljak, 17. jula, i pozvao mališane da se priključe školi plivanja.

“Važno je smanjiti broj neplivača kod mlađe populacije. Cilj je da se uz pravilan rad i pedagoški pristup, savladaju osnovni elementi u vodi kao što su disanje, plutanje, rad rukama, nogama i osnovne plivačke tehnike”, istakao je Koroman.

Želja im je, kaže, da djeca poslije obuke budu samostalna u vodi, a trajanje obuke i intenzitet rada prilagođen je uzrastu i mogućnostima djece.

Koroman je naveo da cijena za pet dana iznosi 120 KM u koju je uključen prevoz, ulaz na bazen i obezbijeđeni učitelji plivanja, a u planu je da škola plivanja traje mjesec dana.

Za više informacija zainteresovani se mogu obratiti na broj telefona 066/308-365.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com