Fri. Sep 29, 2023
ћирилица /latinica

Policija ih zatekla pri krađi lima sa devastiranog objekta studentskih domova

Izvor: Filter

U toku protekla 24 časa na području Policijske uprave Istočno Sarajevo evidentirana su tri krivična djela, javni red i mir nije narušavan, a dogodile su se tri saobraćajne nezgode. 

Policijskoj stanici Istočni Stari Grad juče je prijavljeno je da je iz vikend kuće na Trebeviću otuđen novac u iznosu 750 KM, dva laptopa i dijagnostika za servisiranje auta ukupne vrijednosti 7.000 KM.

U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

Istog dana policijski službenici Policijske stanice Pale u Njegoševoj ulici zatekli su tri lica na mjestu izvršenja krivičnog djela.

Lica inicijala M.T., M.N. S.LJ. zatečeni su u momentu otuđenja lima sa devestiranog objekta studentskih domova, na Koranu u Palama.

Izvršenim uvišajem na licu mjesta pronađen je lim koji je skinut sa objekta, putnički automobil koji koristi S.LJ. u kome se nalazi alat za obradu metala, a koji pripada M.N.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i u toku je dokumentovanje krivičnog djela krađa u vezi sa članom 22. „Pokušaj“.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com