Mon. Jul 22, 2024
ћирилица /latinica

Na Majdov akademiji besplatno učešće za djecu do 15 godina

Izvor: Filter

Za manje od mjesec dana u Istočnom Sarajevu počinje Majdov akademija na kojoj će učestvovati više od 800 mladih džudista iz 20 zemalja.

“Dolaze nam iz Japana Naohisa Takato olimpijski šampion i četiri puta prvak svijeta i iz Azerbejdžana Rustam Orujov, olimpijski vicešampion i vicešampion svijeta. Oni će držati masterklasove, pokazivati svoje specijalke i prenositi znanje i iskustvo svim učesnicima.
Tu će naravno biti i neko od prošlogodišnjih specijalnih gostiju i naših domaćih šampiona”, najavili su iz Majdov akademije.

Ove godine će djeci do 15 godina (do kadeta) iz Republike Srpske učešće na Akademiji sponzorisati predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Na akademiji mogu učestvovati djeca starija od sedam godina.

Program Akademije čine masterklas, trening kamp (borbe) i informativni panel razgovor koji će biti održan drugog dana Akademije uveče.

Iz Majdov akademije zahvaljuju na podršci ovog projekta kompaniji “Mtel”, Tehničkom remontu Bratunac i OC Jahorina.

Majdov akademiju ove godine podržavaju i opština Istočno Novo Sarajevo, Grad Istočno Sarajevo i Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske.

Prijave i rezervacije se mogu izvršiti na mejl office@nemanjamajdov.com ili na broj telefona +38766673659.

Akademija će trajati tri dana – od 15. do 17. avgusta, a održaće se u dvorani na Trgu Republike Srbije u Istočnom Novom Sarajevu.


©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com