Fri. Jul 12, 2024
ћирилица /латиница

На Мајдов академији бесплатно учешће за дјецу до 15 година

Извор: Филтер

За мање од мјесец дана у Источном Сарајеву почиње Мајдов академија на којој ће учествовати више од 800 младих џудиста из 20 земаља.

“Долазе нам из Јапана Наохиса Такато олимпијски шампион и четири пута првак свијета и из Азербејџана Рустам Орујов, олимпијски вицешампион и вицешампион свијета. Они ће држати мастеркласове, показивати своје специјалке и преносити знање и искуство свим учесницима.
Ту ће наравно бити и неко од прошлогодишњих специјалних гостију и наших домаћих шампиона”, најавили су из Мајдов академије.

Ове године ће дјеци до 15 година (до кадета) из Републике Српске учешће на Академији спонзорисати предсједник Републике Српске Милорад Додик.

На академији могу учествовати дјеца старија од седам година.

Програм Академије чине мастерклас, тренинг камп (борбе) и информативни панел разговор који ће бити одржан другог дана Академије увече.

Из Мајдов академије захваљују на подршци овог пројекта компанији “Мтел”, Техничком ремонту Братунац и ОЦ Јахорина.

Мајдов академију ове године подржавају и општина Источно Ново Сарајево, Град Источно Сарајево и Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске.

Пријаве и резервације се могу извршити на мејл office@nemanjamajdov.com или на број телефона +38766673659.

Академија ће трајати три дана – од 15. до 17. августа, а одржаће се у дворани на Тргу Републике Србије у Источном Новом Сарајеву.


©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com