Tue. Jul 16, 2024
ћирилица /латиница

Зграда Ректората и Музичке академије биће завршена 2024. године

Фото: Општина Источно Ново Сарајево

Извор: Филтер

Начелник општине Источно Ново Сарајево Јован Катић и ректор Универзитета у Источном Сарајеву проф. др Милан Кулић, данас су зграду која се реконструише за потребе Ректората и Музичке академије. Како су истакли, сви предвиђени радови одвијају се планираном динамиком.

Начелник Катић је навео да ће, уколико све буде по плану, усељење бити у току сљедеће године, те да ће завршетком радова, Источно Ново Сарајево добити један од најљепших и најмодернијих јавних објеката.

Фото: Општина Источно Ново Сарајево

Ректор Универзитета у Источном Сарајеву Милан Кулић је истакао да ће добијањем новог објекта бити пружени још бољи услови за даљи напредак и развој Универзитета, те захвалио Влади и институцијама Републике Српске за помоћ и препознавање значаја који овај Универзитет има за Источно Сарајево и Републику Српску.

Подсјећамо, у једној од зграда у улици Стефана Немање, која је припадала касарни Слободан Принцип Сељо, биће смјештени Ректорат и Музичка академија Универзитета у Источном Сарајеву.

У другој згради, преко пута Дома здравља, биће нови студентски дом.

Фото: Општина Источно Ново Сарајево
©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com