Mon. May 27, 2024
ћирилица /latinica

Deveti OK fest posjetilo više od 30.000 ljudi

Foto: Instagram @okfesttjentište

Izvor: RTRS

Na Tjentištu je rano jutros završen deveti “Nektar OK fest”, a prema riječima organizatora ovo je bilo najbolje festivalsko izdanje do sada na kojem je zabilježena rekordna posjećenost sa više od 30.000 ljudi iz svih krajeva svijeta.

Posljednjeg, trećeg dana muzičke magije okružene planinskim masivima, na glavnoj bini nastupili su “Zoster”, Darko Rundek, “Sve barabe” i “Brkovi”.

Organizatori su istakli da je OK fest visoko na listi omiljenih događaja festivalske publike, čemu u prilog ide i rekordna posjećenost, ali i činjenica da su gosti iz zemalja udaljenih nekoliko hiljada kilometara odlučili da svoj odmor provedu baš na Tjentištu da bi uživali u trodnevnoj magiji ispunjenoj muzikom, filmovima, promocijama knjiga i adrenalinskom doživljaju.

– Namjera organizatora je da se OK fest, u godinama koje slijede, uvrsti na mapu ozbiljnih evropskih festivala – poručili su organizatori.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com