Fri. May 24, 2024
ћирилица /latinica

Božović: Sarajevo nastavlja sa pritiscima – istrajati na istini

Izvor: Srna

Načelnik Istočne Ilidže Marinko Božović, rekao je Srni, da Sarajevo nastavlja sa pritiscima kakvi su Bošnjacima bili svojstveni devedesetih godina prošlog vijeka i naglasio da je zbog toga potrebno da temelji srpske nacionalne politike budu čvrsti, a Istočno Sarajevo konačno priznato kao grad heroj.

„Istrajaćemo na istini!“, poručio je Božović.

On je istakao da je to potrebno, da bi se stalo na put medijskoj hajci Sarajeva i agresiji federalnih medija, kojima smeta sve što ima predznak srpsko.

Božović je naveo da su se ovih dana, na udaru našli tabla o broju iseljenih Srba iz Sarajeva i studentkinje Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i bezbjednosne studije iz Sarajeva.

„Pitanje je samo šta će biti sljedeće, jer nema sumnje da će biti“, istakao je Božović.

Prema nalogu Ministarstva komunalne privrede, infrastrukture, prostornog uređenja, građenja i zaštite okoline Kantona Sarajevo, jutros je uklonjena tabla koju je 30. juna na ulazu u Istočno Sarajevo postavio gradonačelnik Ljubiša Ćosić, a na kojoj je navedeno da je to grad 157.000 Srba, koji su morali da napuste Sarajevo.

Navodno je ustanovljeno da se tabla nalazi na području FBiH.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com