Sun. Oct 1, 2023
ћирилица /latinica

Počinje uklanjanje neispravnih i neregistrovanih vozila sa javnih parkirališta

Izvor: Filter

Komunalna policija opštine Istočno Novo Sarajevo i pripadnici MUP-a Republike Srpske realizovaće akciju pojačanog nadzora nad poštivanjem propisa o parkiranju na javnim parkiralištima na teritoriji naše opštine.

Tokom juna i jula vršiće se uklanjanje neispravnih, oštećenih i neregistrovanih vozila sa javnih parkirališta na području opštine Istočno Novo Sarajevo.

Podsjećamo da je u skladu sa Odlukom o javnim parkiralištima opštine Istočno Novo Sarajevo, na javnim parkiralištima zabranjeno parkiranje vozila bez registarskih oznaka i neregistrovanih vozila sa tablicama, ostavljanje neispravnog i havarisanog vozila, nepoštivanje horizontalne i vertikalne saobraćajne signalizacije, te druga nepropisna parkiranja.

“Mole se svi vlasnici navedenih vozila da uklone sporna vozila sa javnih parkirališta, i na taj način izbjegnu dodatne troškove i predviđene sankcije. Komunalna policija će u skladu sa ovlašćenjima i odredbama ove Odluke ostavljanjem obavještenja na vozila koja je potrebno ukloniti sa javnog parkirališta, ostaviti i rješenje u kome će biti naloženo uklanjanje”, saopšteno je iz Opštine Istočno Novo Sarajevo.

Nakon naznačenog roka, navedena vozila će biti uklonjena sa javnih parkirališta i deponovana na depou Opštine. Za vlasnike tih vozila biće izrečene propisane kazne, te troškovi uklanjanja i depoa.

Sve informacije možete dobiti u opštinskom Odjeljenju za poslove komunalne policije i parking prostore na broj telefona 057/340-492 ili putem elektronske pošte komunalnapolicija@opstinains.net

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com