Sun. Oct 1, 2023
ћирилица /latinica

Pale: Počeo tradicionalni turnir u malom fudbalu

Izvor: Srna

Na Palama je sinoć počeo tradicionalni turnir u malom fudbalu koji je okupio 17 ekipa sa područja Sarajevsko-romanijske regije, Bijeljine i Višegrada.

Pobjednik turnira osvojiće nagradu od 8.000 KM, dugoplasirana ekipa 1.500 KM, a treća 500 KM.

Žarko Čović iz Organizacionog turnira rekao je novinarima da je ove godine sistem takmičenja četiri plus jedan po futcal pravilima, te dodao da očekuju kvalitetan fudbal.

Čović je zahvalio opštini Pale, gradu Istočno Sarajevu, Turističkoj organizacija grada Istočno Sarajevo i svim sponzorima koji su pomogli organizaciji turnira.

Učesnik turnira u malom fudbalu iz ekipe „I ka ce“ sa Pala Andrej Matović rekao je da je konkurencija dobra, ali da se nadaju da će dobro odigrati, iako su najmlađa ekipa.

Predsjednik Skupštine grada Istočno Sarajevo Branko Koroman rekao je da je riječ o tradiciji koja traje 61 godinu i da to dovoljno govori o kvalitetu.

Koroman je naglasio da opštinu Pale krasi sportski duh i da će se potruditi da tako i ostane.

Predsjednik Skupštine opštine Pale Stefan Stajčić je poručio da će opština nastaviti da podržava turnir i u narednom periodu.

Turnir se održava na sportskim terenima Studentskog centra „Koran“ na Palama i trajaće do 18. juna.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com