Thu. Dec 7, 2023
ћирилица /latinica

Oštećen automobil, opljačkano gradilište, prijavljena i krađa struje

Izvor: Filter

U toku protekla 24 časa na području Policijske uprave Istočno Sarajevo evidentirano je pet krivičnih djela, javni red i mir nije narušavan, nije se dogodila nijedna saobraćajna nezgoda.

Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo prijavljeno je oštećenje putničkog motornog vozila koje se nalazilo na parking prostoru u ulici Nikole Tesle opština Istočno Novo Sarajevo. Izvršen je uviđaj na licu mjesta i u toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Policiji je juče prijavljeno i da su sa gradilišta, u ulici Stefana Nemanje u Istočnom Novom Sarajevu otuđeni elektro kablovi u vrijednosti oko 5 000 KM.

Policijski službenici izvršili su uviđaj na licu mjesta i u toku je rad na rasvjetljavanju i pronalasku izvršioca krivičnog djela krađa. 

Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo prijavljeno je da lica R.Đ. i S.Ć. nakon isključenja sa elektronaponske mreže u Istočnom Novom Sarajevu neovlašteno troše električnu energiju. U toku je dalji rad na dokumentovanju krivičnih djela  krađa električne energije i skidanje ili povreda službenog pečata ili znaka.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com