Sat. Dec 2, 2023
ћирилица /latinica

Nastavlja se uređenje turističkog kompleksa “Tvrdimići”

Foto: Vivo studio

Izvor: Filter

Gradska uprava Istočno Sarajevo, posredstvom Gradske razvojne agencije, a u saradnji sa opštinom Istočno Novo Sarajevo, obezbijedila je 40.000 KM za nastavak izgradnje infrastrukture turističkog kompleksa “Tvrdimići”. 

Sredstva su izdvojena za izgradnju javne rasvjete dužinom saobraćajnice od 550 metara, te za osvjetljenje fudbalskog igrališta i unutrašnje opremanje tzv. „malog doma“.

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić naveo je da Gradska uprava, osim finansiranja radova, svakodnevno podržava uređenje turističkih atrakcija u gradu.

„Osim ovog projekta, izdvojićemo 30.000 KM za opremanje planinarskog doma na Crvenim stijenama na Romaniji, zajedno sa opštinom Sokolac i Planinarskim društvom „Glasinac“, kao i 50.000 KM za uređenje i markiranje pješačke staze dužine 16 kilometara na Jahorini, u projektu vrijednom 80.000 KM koji radimo zajedno sa opštinskom upravom Pale i udruženjem hotelijera sa Jahorine“, pojasnio je Ćosić.

Foto: Vivo studio
©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com