Sun. Dec 3, 2023
ћирилица /latinica

Momir Ćirić novi predsjedenik Boračke organizacije Pale

Izvor: Srna

Momir Ćirić izabran je juče za predsjednika Skupštine Boračke organizacije Pale, odnosno novog predsjednika ove organizacije, na završnoj Izbornoj skupštini.


Predsjednik Predsjedništva Boračke organizacije Pale Jasna Lazarević Gavrilović rekla je da je Ćirić borac prve kategorije koji je nakon rata radio u policijskim strukturama.

“Riječ je o kvalitetnom čovjeku, uglednom domaćinu sa Pala i nadamo se da će Boračka organizacija sa njim ući u ljepše i mirnije doba, te da će na dobar način ostvariti sve ono što borci očekuju od svog udruženja”, navela je Gavrilovićeva.

Ona je dodala da je cilj novog rukovodstva poboljšanje statusa boračkih kategorija, da se ostvari bolja komunikacija sa regijom, ali i Boračkom organizacijom Republike Srpske.

“Cilj je da nastavimo dobrim putem kojim smo išli u prethodnom periodu što se tiče kulture sjećanja. Da okupimo mjesne boračke organizacije, da ih oživimo. Novoizabrano rukovodstvo Boračke organizacije to svakako može, ima elana i energije da to i ostvari, a mi ćemo insistirati na tome”, poručila je Gavrilovićeva.

Ona je rekla da je danas u Parohijskom domu na Palama organizovan treći Sabor boraca.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com