Thu. Dec 7, 2023
ћирилица /latinica

Informativna sesija za poljoprivrednike 29. juna u Istočnom Sarajevu

Izvor: Filter

U okviru trenutno otvorenih javnih poziva projekata EU4AGRI, EU4AGRI-Recovery i EU4BusinessRecovery, iz Gradske uprave najavljuju održavanje informativnih sesija o poboljšanju adaptacije na klimatske promjene u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji.

Info sesije biće održane u Istočnom Sarajevu, Bijeljini, Orašju, Bihaću, Banjaluci i Mostaru.

Prva INFO sesija biće održana u Istočnom Sarajevu, 29. juna sa početkom u 10.00 časova u zgradi Gradske uprave Istočno Sarajevo, Stefana Nemanje 14.

Naredna informativna sesija zakazana je u Bijeljini 07. jula u 11.00 časova u zgradi Gradske uprave, Trg Kralja Petra Prvog Karađorđevića 1.

“Projektno osoblje predstaviće i ostale javne pozive i svi zainteresovani potencijalni korisnici moći će da postavljaju pitanja o temi otvorenih javnih poziva, a projektno osoblje biće na raspolaganju da odgovori na pitanja,” rekli su iz Gradske uprave.

Tačan datum i vrijeme održavanja informativnih sesija u ostalim gradovima BiH biće objavljeno naknadno. Najavu sesija moguće je pratiti putem web stranice eu4agri.ba, kao i putem oficijelnog Fejsbuk profila EU4AGRI.

Trenutno otvoreni javni pozivi su

  • Javni poziv potencijalnim korisnicima bespovratnih sredstava za mjeru podrške investicijama u prerađivačke kapacitete i marketing poljoprivredno-prehrambenih proizvoda,
  • Javni poziv potencijalnim korisnicima bespovratnih sredstava za mjeru podrške uvođenju inovacija i informaciono-komunikacionih tehnologija u poljoprivredno-prehrambeni sektor,
  • Javni poziv za podršku investicijama namijenjenih ubrzanoj digitalizaciji primarne poljoprivredne proizvodnje,
  • Javni poziv za poboljšanje adaptacije na klimatske promjene u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji u BiH.
©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com