Thu. Dec 7, 2023
ћирилица /latinica

Gradonačelnik ugostio učenike generacije osnovnih i srednjih škola

Foto: Foto Vaske

Izvor: Filter

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva ugostio je danas u zgradi Gradske uprave učenike generacije osnovnih i srednjih škola sa područja Istočnog Sarajeva.

“Volim porazgovarati sa mladim ljudima i čuti njihove stavove o životu, društvenim procesima, budućoj karijeri, a posebno sa onima najboljim među njima, kao što je to danas bilo sa učenicima generacija osnovnih i srednjih škola sa područja grada Istočno Sarajevo”, naveo je Ljubiša Ćosić.

Foto: Foto Vaske

Dodao je da su Dimitrije Nikolić, Anastasija Šehovac, Nikolina Borovčanin, Damjan Bošković, Anka Vujadin, Sanja Golijanin, Đorđe Knežević, Stefan Pekić, Jovan Sladoje, Mihajlo Golijanin, Teodora Marković, Marija Močević, Aleksa Vukadin i Anastasija Simić imena koja treba da zapamtimo.

“To su djeca iz naših opština koja, ovdje danas okupljena, pokazuju najveću snagu Istočnog Sarajeva – jedinstvo”, poručio je Ćosić.

Dodao je da su oni naš najjači adut, a okupljanje i zajedništvo kojem ih učimo daje dodatnu snagu svima nama da i dalje jačamo i razvijamo ovaj grad, upravo zbog njih i generacija koje dolaze.

Foto: Foto Vaske

“Želim im sreću u nastavku školovanja, siguran sam da će i dalje pokazivati ozbiljan i odgovoran odnos prema svojim obavezama, postizati odlične rezultate i jednog dana postati cijenjeni stručnjaci u onome čime se budu bavili”, zaključio je gradonačelnik Istočnog Sarajeva.

Foto: Foto Vaske
Foto: Foto Vaske
Foto: Foto Vaske
Foto: Foto Vaske
Foto: Foto Vaske
©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com