Sun. Oct 1, 2023
ћирилица /latinica

Više lica privedeno zbog pucnjave u Sokocu, razmatra se pritvor za jednog osumnjičenog

Izvor: Srna

Okružno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu će, nakon prikupljanja svih dokaza o pucnjavi u Sokocu, donijeti odluku o podnošenju prijedloga za određivanje mjere pritvora osumnjičenom, rekao je sekretar ovog tužilaštva Neven Kramer.

Kramer je rekao da je jedno lice, koje se sumnjiči da je učestvovalo u pucnjavi, na bolničkom liječenju pod nadzorom policije.

– Ne znamo da li će mjera pritvora biti određena danas ili sutra, pratite našu veb stranicu gdje ćemo sve objavljivati – naveo je Kramer.

On je dodao da je sinoć više lica privedeno u policijsku stanicu i saslušano u vezi sa pucnjavom u Sokocu u kojoj je jedno lice poginulo, a jedno povrijeđeno.

– Biće preduzimane i ostale mjere i radnje na otkrivanju počinioca ovog krivičnog djela – naveo je Kramer za Srnu.

On je rekao da je dežurni tužilac, odmah po saznanju za jučerašnju pucnjavu u Sokocu, izašao na lice mjesta i rukovodio svim mjerama i radnjama s ciljem otkrivanja i procesuiranja počinioca krivičnog djela.

Jedno lice ubijeno, a jedno ranjeno u pucnjavi koja se juče u poslijepodnevnim časovima dogodila u Sokocu.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo je nakon pucnjave saopšteno da je do upotrebe vatrenog oružja između više lica došlo u Ulici Cara Lazara oko 18.00 časova i da su dva lica uhapšena.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com