Sun. Jun 23, 2024
ћирилица /latinica

Na humanitarnoj priredbi u Rogatici za Magdalenu prikupljeno 2.590 KM

Izvor: Srna

Na humanitarnoj priredbi koja je održana sinoć u Osnovnoj školi “Sveti Sava” u Rogatici prikupljeno je 2.590 KM za liječenje osmogodišnje Magdalene Vlaški iz Trnova.

Osnovci su pjesmom, recitacijama, te nastupom folklorne i školske dramske sekcije, izazvali oduševljenje posjetilaca.

Pomoćnik direktora u Osnovnoj školi u Rogatici Ivana Radonjić zahvalila je učenicima, nastavnicima i sugrađanima na humanosti koji su se i večeras, kao i mnogo puta ranije, pokazali u slučajevima kada je to najpotrebnije.

Ona je rekla Srni da je organizovan zanimljiv kulturno-zabavno program u saradnji sa paljanskom Osnovnom školom “Pale”.

“Ovakvim vidom priredbe i saradnjom između naše dvije škole pokazali smo zajedništvo i humanost, a naši osnovci su otvorenog srca, uz pomoć svojih nastavnika, pripremili i izveli svoje tačke”, istakla je Radonjićeva.

Osmogodišnja Magdalena Vlaški iz Trnova boluje od maligne bolesti i trenutno je na liječenju u Kliničkom centru Srbije u Beogradu, nakon čega bi liječenje trebalo da nastavi u inostranstvu, za šta je potrebno prikupiti oko 300.000 evra.

Uplate na račun mogu se izvršiti i na broj 5520001975658815 u Adiko banci na ime Zorica Dursun, Trg Srđana Kneževića osam, 71220 Trnovo.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com