Mon. Jul 15, 2024
ћирилица /latinica

Mihajlo Golijanin učenik generacije SŠC “Istočna Ilidža”

Foto: SŠC "Istočna Ilidža"/FB

Izvor: Filter

Mihajlo Golijanin je učenik generacije SŠC “Istočna Ilidža.

Mihajlo je rođen 18. januara 2004. godine u Kasindolu. Osnovnu školu ,,Sveti Sava” završio je kao vukovac i učenik generacije, a uporedo i Osnovnu muzičku školu, smjer gitara, takođe kao vukovac.

Tokom osnovnog i srednjoškolskog obrazovanja učestvovao je na brojnim regionalnim i republičkim takmičenjima iz matematike, fizike i informatike, na kojima je ostvarivao značajne rezultate.

Ove godine će školu predstavljati na Državnom takmičenju iz informatike. Osim školi, Mihajlo je posvećen i vannastavnim aktivnostima. Već 10 godina je član fudbalskog kluba ,,Slavija” a završio je i kurs engleskog jezika (nivo C1) u jezičkom centru ,,Kembridž”.

Iz SŠC “Istočna Ilidža”, podsjećaju da ove godine škola slavi 30 godina rada, a da je upravo Mihajlo upisan kao trideseti učenik generacije u školskoj istoriji.

“Radosni smo što je to mjesto u godini proslave zauzeo baš Mihajlo, koji osim uspjeha u školi donosi i neku posebnu vedrinu i ispunjenost života. Čestitamo Mihajlu i želimo mu da nastavi da bude onakakv kakvim ga znamo i da mu svaka sljedeća godina bude kao praznična u kojoj je prepoznat”, saopšteno je iz SŠC “Istočna Ilidža”.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com