Fri. Jun 9, 2023
ћирилица /latinica

Ispraćaj u penziju prim. dr Dragana Jovovića

Izvor: Filter

Rukovodstvo Bolnice “Srbija” danas je ispratilo u penziju prim. dr Dragana Jovovića, specijalistu otorinolaringologije, nakon 39 godina radnog staža.

Prim. dr Dragan Jovović rođen je 29. aprila 1958. godine u Miljevini. Medicinski fakultet u Sarajevu završio je 1982. godine. Specijalistički ispit iz otorinolaringologije položio je 27. decembra 1990. godine.

Svoj radni staž započeo je u Medicinskom centru “Dr Mladen Stojanović” u Prijedoru, zatim je radio u OOUR-u za osnovnu zdravstvenu zaštitu Zenica, a nakon toga u radnoj zajednici radne organizacije RMG “Džemal Bijedić”. Od 1992. godine je radio u Zdravstvenom centru “Sveti Sava” Vukovar, a od 1997. godine u Zdravstvenom centru “Aranđelovac”.

Od 1999. godine bio je zaposlen u Bolnici “Srbija” kao specijalista otorinolaringologije na Odjeljenju ORL I CFH.

Tokom svog višegodišnjeg rada u Bolnici “Srbija” prim. dr Jovović ostvario je značajne rezultate, o čemu svjedoče njegovi pacijenti.

“Za vrijeme svog rada u našoj ustanovi istakao se stručnošću, ljubaznošću, posvećenošću, kolegijalnošću. Zahvaljujemo mu se na požrtvovanom i predanom radu svih ovih godina i želimo mu da još dugo uživa u penzionerskim danima” poručili su iz ove Bolnice.

Filter 2019