Fri. Jun 14, 2024
ћирилица /latinica

Fočanka Verica Mihajlović najljepša u BiH

Izvor: Radio Foča/Dejan Mandić

Osamnaestogodišnja Verica Mihajlović iz Foče proglašena je za ovogodišnju „Mis 3emlje“ BiH (Miss Earth), čime je stekla pravo učešća na svjetskoj smotri ljepote koja će se u novembru održati u Vijetnamu. Titulu najljepše žene u Bosni i Hercegovini ponijela je na nedavno održanom izboru za Mis Balkana u Banjaluci.

U izboru je učestvovalo 25 djevojaka, a Fočanka je postala 21. predstavnica BiH koja će učestvovati na prestižnom svjetskom takmičenju.

-Djevojke su bile predivne u svakom smislu, konkurencija je bila jaka i mnogo sam ponosna na svoj uspjeh. Sve djevojke koje su se takmičile zaslužuju da me naslijede na nekom od narednih izbora za mis, jer su zaista prelijepe. Bilo je ovo lijepo iskustvo koje vjerovatno svaka djevojka sanja da doživi, lijepo smo se družili, a osjećaj je nestvaran. Mislim da još uvijek nisam potpuno svjesna svega-rekla je fočanska misica za Radio Foču.

Mihajlovićeva je maturant srednje medicinske škole, a modelingom se bavi posljednje četiri godine. Nakon osvajanja titule kaže da će se truditi da joj manekenstvo i dalje bude hobi, a ne životni poziv. Posvetiće se učenju i nastavku školovanja, što joj je glavni prioritet.

-Planiram da upišem studije novinarstva i da se bavim poslom voditelja, jer to još odmalena želim. Smatram da je riječ o lijepom poslu i da mi uspjesi u manekenstvu mogu dodatno pomoći u karijeri-kaže Mihajlovićeva.

U narednom periodu čekaju je pripreme za svjetski izbor u Vijetnamu, koje podrazumijevaju brojna usavršavanja. Uporedo s tim, planira da što više vremena provodi sa porodicom i prijateljima, koji su joj ogromna podrška.

Trudiće se, kaže, da svojim primjerom podstakne i druge djevojke iz Foče da uđu u svijet manekenstva. 

Foto: „Miss Earth Beuties“ / Uglješa Jotanović / Verica Mihajlović

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com