Fri. Jul 12, 2024
ћирилица /латиница

Фочанка Верица Михајловић најљепша у БиХ

Извор: Радио Фоча/Дејан Мандић

Осамнаестогодишња Верица Михајловић из Фоче проглашена је за овогодишњу „Мис 3емље“ БиХ (Miss Earth), чиме је стекла право учешћа на свјетској смотри љепоте која ће се у новембру одржати у Вијетнаму. Титулу најљепше жене у Босни и Херцеговини понијела је на недавно одржаном избору за Мис Балкана у Бањалуци.

У избору је учествовало 25 дјевојака, а Фочанка је постала 21. представница БиХ која ће учествовати на престижном свјетском такмичењу.

-Дјевојке су биле предивне у сваком смислу, конкуренција је била јака и много сам поносна на свој успјех. Све дјевојке које су се такмичиле заслужују да ме наслиједе на неком од наредних избора за мис, јер су заиста прелијепе. Било је ово лијепо искуство које вјероватно свака дјевојка сања да доживи, лијепо смо се дружили, а осјећај је нестваран. Мислим да још увијек нисам потпуно свјесна свега-рекла је фочанска мисица за Радио Фочу.

Михајловићева је матурант средње медицинске школе, а моделингом се бави посљедње четири године. Након освајања титуле каже да ће се трудити да јој манекенство и даље буде хоби, а не животни позив. Посветиће се учењу и наставку школовања, што јој је главни приоритет.

-Планирам да упишем студије новинарства и да се бавим послом водитеља, јер то још одмалена желим. Сматрам да је ријеч о лијепом послу и да ми успјеси у манекенству могу додатно помоћи у каријери-каже Михајловићева.

У наредном периоду чекају је припреме за свјетски избор у Вијетнаму, које подразумијевају бројна усавршавања. Упоредо с тим, планира да што више времена проводи са породицом и пријатељима, који су јој огромна подршка.

Трудиће се, каже, да својим примјером подстакне и друге дјевојке из Фоче да уђу у свијет манекенства. 

Фото: „Miss Earth Beuties“ / Угљеша Јотановић / Верица Михајловић

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com