Fri. Sep 29, 2023
ћирилица /латиница

Успјешно обављена три компликована оперативна захвата из области урологије

Извор: Филтер

Болница „Србија“ остварила је сарадњу са проф. др сц мед Предрагом Алексићем, специјалистом урологије, супспецијалистом онкологије са ВМА, једним од најпризнатијих и највећих стручњака у области урологије и онкологије.

“Проф. др Алексић боравио је у нашој установи и обавио је три захтјевне уролошке операције у сарадњи са уролозима наше болнице, др Тодоровићем и др Пејићем, двије радикалне нефректомије и једну радикалну простатектомију”, саопштено је из Болнице “Србија”.

Операције су успјешно обављене и пацијенти се опорављају.

Како наводе из Болнице, долазак проф. др Алексића од великог је значаја за ову установу, пацијенте, становнике Сарајевско-романијске регије јер је Болница сада у могућности да пружи комплетну здравствену заштиту из области урологије.

Сарадња Болнице “Србија” и проф. др Алексића се наставља, а заказивање операција код проф. др Алексића врши се након обављеног прегледа специјалисте урологије у Болници “Србија” др Славише Пејића и др Горана Тодоровића.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com