Fri. Jul 12, 2024
ћирилица /latinica

Poziv početnicima u poslovanju da prijave učešće u Akcelerator programu

Izvor: Filter

Razvojna agencija Republike Srpske raspisala je javni poziv za učešće u Akcelerator programu koji će biti sproveden na području grada Istočno Sarajevo.

“Program je organizovan u saradnji sa Univerzitetom u Istočnom Sarajevu – OJ Ekonomski fakultet Pale, Gradskom razvojnom agencijom Istočno Sarajevo, Gradom Istočno Sarajevo, opštinama u sastavu grada Istočno Sarajevo i Zavodom za zapošljavanje Republike Srpske”, saopšteno je iz Razvojne agencije RS.

Akcelerator program namijenjen je početnicima u poslovanju čije su poslovne ideje zasnovane na inovaciji, znanju i novim tehnologijama i koje imaju potencijal za rast na tržištu.

Ovim programom je obezbijeđena podrška početnicima u poslovanju s ciljem realizacije njihove poslovne idoje.

Kako se navodi u saopštenju, pravo učešća u Akcelerator programu mogu da ostvare državljani Republike Srpske/BiH ili lica sa odobrenim trajnim boravkom u BiH koji imaju inovativnu poslovnu ideju, pojedinci ili timovi koji nemaju registrovanu djelatnost, a žele da započnu vlastiti posao i registrovani poslovni subjekti koji obavljaju djelatnost kraće od 18 mjeseci.

“Poslovne ideje koje su u vezi sa trgovinom, ugostiteljstvom, igrama na sreću, finansijskim posredovanjem, neće biti razmatrane”, naglasili su iz Razvojne agencije.

Svi zainteresovani mogu da se prijave putem obrasca koji mogu pronaći na veb stranici Razvojne agencije Republike Srpske www.rars-msp.org i Preduzetničkom portalu Republike Srpske www.preduzetnickiportalsrpske.net.

Popunjen obrazac potrebno je dostaviti na e-mail: info@rars-msp.org najkasnije do petka, 21. aprila sa naznakom „Prijava za učešće u akcelerator programu“.

Više informacija o javnom pozivu potencijalni učesnici mogu da dobiju na veb stranicama Razvojne agencije Republike Srpske, Preduzetničkog portala Republike Srpske, partnerskih institucija i info danu koji će se održati u utorak, 11. aprila u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske u Istočnom Sarajevu sa početkom u 11.00 časova.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com