Sun. Jun 23, 2024
ћирилица /latinica

Milomir Šešlija novi trener „Famosa“

Izvor: sportdc.net

FK „Famos“ iz Vojkovića danas je izabrao novog trenera koji će ekipu voditi do kraja sezone i povesti je ka opstanku u prvoligaškom društvu.

Umjesto Vladimira Drinjaka uprava „Famosa“ danas je za trenera izabrala Milomira Šešliju, stručnjaku koji je svoju fudbalsku karijeru krenuo u ovom klubu, a kasnije je kao trener jednom vodio klub.

– Bilo je nekoliko imena u opticaju, ali u ovom trenutku najozbiljnija je situacija sa njim. Može sa nama obezbijediti mirnu luku i ostaviti Famos u ligi, što nam je konačni cilj. U narednim danima će odrediti ko će mu biti pomoćnik i ko će dalje sa njim voditi tim, rekao je prvi čovjek „Famosa“, Marinko Božović.

Trenersko ime je izgradio na „istoku“. Radio je u Omanu u „Dofaru“ i „Al Sebu“, u Indoneziji gdje je najviše i boravio vodeći „Aremu“ u tri navrata, „Persibu“, „Maduru“, „PSM Makasar“ i posljednje „Borneo“. Imao je i angažman u malezijskom „Sabahu“. U BiH je vodio „Slaviju“, „Famos“, „SAŠK Napredak“, „Velež“, „Rudar“ iz Kaknja, te „Igman“ iz Konjica.

Šešlija će večeras odraditi prvi trening sa novom ekipom, a već u srijedu debitovati protiv „Alfa Modriče“.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com