Fri. Jul 12, 2024
ћирилица /latinica

Drugi krug prijava za besplatne sistematske preglede za borce Vojske Republike Srpske

Izvor: Filter

Opština Istočno Novo Sarajevo obezbijediće i drugi krug besplatnih sistematskih pregleda za borce Vojske Republike Srpske uz pomoć Bolnice “Srbija” i u dogovoru sa Boračkom organizacijom ove Opštine.

“Drugi krug pregleda se odnosi na borce koji imaju kategorisan status borca, a koji se nisu prijavili u prvom krugu Javnog poziva”, saopšteno je iz Opštine Istočno Novo Sarajevo.

Pregled uključuje osnovne laboratorijske nalaze, rentgen pluća, ultrazvuk abdomena, internistički pregled, specijalistički pregled pulmologa i specijalistički pregled hirurga.

Prijavni obrazac može se preuzeti na Portirnici Opštine Istočno Novo Sarajevo.

Uz prijavni obrazac treba priložiti dokaz o prijavi prebivališta na teritoriji Opštine Istočno Novo Sarajevo i potvrdu kategorisanog statusa borca – kopiju rješenja o kategorizaciji (ukoliko je proveden postupak kategorizacije, a nemate primjerak rješenja, isti možete preuzeti u Opštini Istočno Novo Sarajevo, kancelarija 16 – Odjeljenje za opštu upravu, boračko – invalidska zaštita).

Kompletiranu dokumentaciju potrebno je predati radnim danima u periodu od 7.30 do 15.00 časova na Portirnicu Opštine Istočno Novo Sarajevo.

Poziv ostaje otvoren do utorka, 25. aprila do kraja radnog vremena.

Kako se u saopštenju navodi, dinamika pregleda će biti organizovana u skladu s brojem prijava i po redoslijedu prijavljivanja na osnovu spiska koji će Opštinska uprava dostaviti bolnici „Srbija“.

Prijavni obrazac se može preuzeti OVDJE.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com