Wed. Mar 22, 2023
ћирилица /latinica

Džiu džicu klub “Jahorina” je najuspješniji sportski klub u Palama

Izvor: Filter

Na izboru najboljih sportista opštine Pale za 2022. godinu dodijeljene su pojedinačne i ekipne nagrade za najbolje sportiste, najbolje perspektivne sportiste, sportske radnike, trenere, udruženja i za najbolje klubove opštine Pale.

Džiu džicu klub “Jahorina” je ostvario zapažene rezultate, kako individualne, tako i nagrade za klub.

U ime kluba za sedmog najboljeg sportistu opštine Pale izabran je Luka Vuković sa sjajnim zapaženim rezultatima, zatim Jana Vukadin kao najperspektivnija sportistkinja, koja je ujedno osvojila i nagradu publike sa nevjerovatna 722 glasa (200 više od drugoplasiranog).

“Naravno, najveće priznanje za naš klub, a na osnovu prethodno osvojenih rezultata u 2022. godini, bila je nagrada najuspješniji sportski klub 2022. godine.
Ovom prilikom džiu džicu klub “Jahorina” želi da se zahvali prije svega članovima kluba, našim mališanima i našem “Alfa timu”, našoj armiji koja se međusobno podržava i voli, roditeljima, prijateljima kluba, uvaženim direktorima javnih preduzeća i privatnih preduzeća, opštinskoj i gradskoj upravi i svim ljudima dobre volje koji vole sport onako kako ga mi živimo”, poručuju iz džiu džicu kluba “Jahorina”.

Filter 2019