Tue. Mar 28, 2023
ћирилица /latinica

Prezentacija pravilnika o podsticajima za razvoj poljoprivrede i sela

Shutterstock

Izvor: Filter

U ponedjeljak, 13. marta, u 12 časova, u skupštinskoj sali Gradske uprave Istočno Sarajevo, biće održana prezentacija pravilnika o uslovima i načinu ostvarivanja novčanih podsticaja za razvoj poljoprivrede. Tokom prezentacije poljoprivredni proizvođači će moći da dobiju sve potrebne informacije o kriterijumima koje moraju da ispune ukoliko žele da apliciraju za podsticaj.

Zainteresovanim poljoprivrednicima koji budu prisustvovali predavanju biće predstavljeni Pravilnik o uslovima i načinu ostvarivanja novčanih podsticaja za razvoj poljoprivrede i sela za 2023. godinu i Pravilnik o uslovima i načinu ostvarivanja novčanih podsticaja za kapitalne investicije u poljoprivrednoj proizvodnji za 2023. godinu.

Prezentacija je predviđena za poljoprivrednike iz Istočnog Novog Sarajeva i Istočne Ilidže, ali će moći da joj prisustvuju i poljoprivrednici iz ostalih opština sa područja Istočnog Sarajeva, koji nisu imali priliku da učestvuju u prethodnim prezentacijama održanim u opštinama.

Prezentaciju organizuje Resor za pružanje stručnih usluga u poljoprivredi Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske u saradnji sa Agrarnim fondom Grada Istočno Sarajevo.

Filter 2019