Mon. Mar 20, 2023
ћирилица /latinica

Koncerti rok zvijezda na prvom Jahorina SKI Festu 10. i 11. marta

Izvor: Filter

Ove godine region dobija festival koji će od svog prvog izdanja posjetiocima, pored zimskih ljepota Jahorine, pružiti dobar sadržaj i odličan provod.

Prvi Jahorina SKI Fest će biti održan od 10. do 12. marta, a posjetioce očekuju koncerti najvećih rok zvijezda regiona.

Prvo veče SKI Festa je rezervisano za koncert legendarnog rokera Dr Neleta Karajlića, dok će u subotu 11. marta biti održan koncert Van Goga sa gostom iznenađenja.

Publici će se predstaviti i lokalni bendovi “Bitanga i prinčevi” i “Neo Stereo”, koji će nastupiti kao predgrupe.

Osim uživanja na snijegu i u skijanju, oba dana vikenda posjetioce očekuju i dnevne di džej žurke, igre bez granica, kao i roštilj na terasi hotela Vučko.

U subotu 11. marta planirano je književno popodne sa Dr Neletom Karajlićem kada će biti predstavljeni i strip album “Sarajevski atentat” i “Gluvo doba” udruženja Deveta dimenzija.

“Cilj nam je da olimpijsku ljepoticu približimo svima, jer na ovoj planini za svakoga ima mjesta. Nedavno smo na Jahorini organizovali prvi festival zanatskog piva i rokenrola, a sada i ovaj festival koji je definitivno nešto novo i nešto što do sada nije viđeno na Jahorini”, rekao je direktor Turističke organizacije Grada Istočno Sarajevo Igor Ikonić.

Ikonić je dodao da nailaze na pozitivne reakcije kako domaćih tako i stranih turista, što definitivno daje podstrek da se nastavi u ovom pravcu, te da sljedeći Jahorina SKI fest bude još sadržajniji, sa više regionalnih, a možda i svjetskih zvijezda iz svijeta muzike, filma i umjetnosti.

Ulaznice za prvi Jahorina SKI Fest još uvijek se mogu kupiti na sajtu kupikartu.ba, kao i na prodajnim mjestima Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo na Palama i hotelu
Vučko na Jahorini.

Turistička organizacija Grada Istočno Sarajevo je stanovnicima ovog grada obezbijedila besplatan prevoz za Jahorina SKI festival u oba pravca, a građani koji su karte već obezbijedili, ili to namjeravaju učiniti do 9. marta, trebaju kontaktirati ovu organizaciju na broj telefona 057 201 280 ili poslati privatnu poruku preko društvenih mreža Instagram i Fejsbuk.

Jahorina SKI Fest se održava pod pokroviteljstvom Turističke organizacije Grada Istočno Sarajevo, uz organizacionu pomoć agencije “Travel4Fun”.

Filter 2019