Fri. May 24, 2024
ћирилица /latinica

Veterani igrali za Miloša Božovića

Izvor: Glas Srpske

Fudbalski veterani Bijeljine pokazali su svoju humanost i odigrali su meč na kojem su prikupili 6.246,35 konvertibilnih maraka za liječenje Miloša Božovića, mladog golmana Slavije iz Istočnog Sarajeva.

Stari majstori su osim velikog srca pokazali i zavidno fudbalsko umijeće pa su gledaoci mogli da uživaju u odličnim potezima a posebno je briljirao Branislav Krunić koji je bio gost ekipe “Zekini prijatelji”, za koju je igrao i bivši bundes igrač Branislav Bajić, te napadač Crvene zvezde Dragan Mićić.

U ekipi Bijeljine bila su dobro poznata i draga lica semberskoj publici, a strijelci su bili Krbanjević i Zelenović.

Zekini prijatelji – Maksimović, Hujdurović, Bajić, Kovačević, Balaban, Obadović, Mahalbašić, Krunić, Vasić, Mićić, Zarić.

Veterani Bijeljine – Bodiroga, Đokić, Trifković, Anđelić, Jevtić, Marković, Savić, Novaković, Todorović, Pivač, Krbanjević, Zelenović, Vujić, Lukić, Vićanović, Ljubojević.

Organizatori se od srca zahvaljuju svakom gledaocu, brojnim firmamama kao i Dejanu Joveljiću koji je značajnom kupovinom ulaznica pomogao akciju.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com