Sun. Jun 23, 2024
ћирилица /latinica

U Istočnoj Ilidži pronađeno više od dva kilograma droge

Izvor: Filter

Policijski službenici Policijske stanice Istočna Ilidža, operativnim radom na terenu, 07. februara su na Trgu Kralja Aleksandra u Istočnoj Ilidži uočili sumnjiva lica i vozilo marke „BMW“, te izvršenom kontrolom kod vozača pronašli opojnu drogu.

Radi se o licima inicijala V.P. iz Istočne Ilidže i S.S. iz Novog Grada-Kanton Sarajevo.

Na osnovu naredebe Osnovnog suda u Sokocu izvršen je pretres stana i vozila koje koristi S.S. i tada je pronađeno i oduzeto, 1.661 grama opojne droge spid, 724.1 grama opojne droge marihuana, 6 grama kokaina i 154 grama za sada nepoznate materije, šest komada metaka kalibra 7,65 mm, četiri digitalne vage za precuzno mjerenje i aparat za vakumiranje.

Navedena lica lišena su slobode, saopšteno je iz PU Istočno Sarajevo.

U toku je dokumenetovanje krivičnih djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija,  nakon čega će S.S. i V.P. uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima biti predati tužiocu  Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo u dalju nadležnost.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com